Tietosuojakaytanto

Stereo Meedia OY kunnioittaa yksityisyyttäsi ja noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä henkilötietojen suhteen, joita voimme kerätä sinusta, kun vierailet verkkosivustollamme stereomeedia.com. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt, että keräämme ja käytämme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tällä tietosuojakäytännöllä haluamme selittää sinulle, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja mitkä ovat sinun oikeudesi suojata tietojasi. Käytäntö koskee vain verkkosivustoamme, eikä sitä sovelleta muihin kanaviin kerättyihin tietoihin.

Keräämme ja käsittelemme tietoja Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.


Tiedonkeruu ja käyttö

Mitä tietoja keräämme?

Keräämämme tiedot sisältävät tietoja, jotka annat tietoisesti ja aktiivisesti meille, kun käytät tai osallistut palveluihimme tai kampanjoihimme, sekä kaikki tiedot, jotka laitteesi lähettävät tuotteidemme ja palvelujemme käyttämiseen.

Keräämämme tiedot sisältävät tietoja, jotka jaat tietoisesti kanssamme, kun käytät palveluitamme tai kampanjoitamme, ja tiedot, jotka laitteesi lähettävät automaattisesti meille.

Henkilötietosi saattavat tavoittaa meidät seuraavilla tavoilla:

  • Jos otat meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai online-chatissa
  • Jos selaat stereomeedia.com
  • Kun kommentoit, postitat tai jaat viestin sosiaalisen median tilillä
  • Jos tilaat uutiskirjeemme

Kerättävien tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Pyydämme henkilötietojasi vain, jos se on tarpeen palvelun tarjoamiseksi sinulle. Ottamalla meihin yhteyttä tai käymällä verkkosivustollamme voit jakaa seuraavat tiedot kanssamme:

  • Etu-ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite, maa, kaupunki
  • Puhelinnumero
  • Vaihtotilin numero
  • Yrityksesi tiedot: nimi, rekisterinumero, alv-numero, postiosoite ja muut julkiset tiedot
Lokitiedostot

Sivustomme stereomeedia.com tallentaa lokitiedostoja vierailijoistaan. Kerättävät tiedot voivat sisältää:

  • Käytetyn laitteen tyyppi
  • Internet Protocol (IP) -osoite
  • Selaimen tyyppi
  • Internet-palveluntarjoaja (ISP)
  • Sivuston vierailun päivämäärä ja kellonaika
  • Sisään- ja poistumissivu: verkkosivuston napsautusten määrä

Lokitiedostojen tietoja käytetään trendien analysointiin, verkkosivuston hallintaan, sivun kävijöiden toiminnan seuraamiseen ja väestötietojen keräämiseen. Saatujen tietojen ei ole tarkoitus tunnistaa henkilöä.

Keksit

Kuten useimmat verkkosivustot, stereomeedia.com käyttää evästeitä. Eväste on lähinnä tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän laitteeseen, kun hän vierailee verkkosivustolla. Evästeitä käytetään asetusten, alueellisten asetusten, palvelun käyttöasetusten ja muun määrittämiseen ja tallentamiseen.

Halutessasi voit poistaa evästeiden käytön selaimesi asetuksista, mutta tällöin sinulle tarjottu palvelu saattaa häiriintyä.

Evästeet on jaettu pysyviin ja istuntoevästeisiin. Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisessa tietokoneessasi tai mobiililaitteessasi, vaikka suljet selaimesi tai tietokoneen. Istuntoevästeet poistetaan kuitenkin heti, kun selain on suljettu.

Evästeet jaetaan niiden tarkoituksen mukaan:

Tarvittavat evästeet. Istuntoevästeet, joiden tarkoituksena on antaa sinun käyttää verkkosivustollamme tarjottuja palveluita. Nämä evästeet auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien väärinkäytön. Ilman näitä evästeitä emme voi tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita.

Ilmoitusevästeet. Nämä evästeet osoittavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

Toiminnalliset evästeet. Näiden evästeiden avulla selaimesi muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten kirjautumistietojen tai kieliasetusten tallentaminen. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja estää sinua tulemasta uudelleen mieltymyksiisi.


Kuinka käytämme tietoja

Voimme käyttää keräämäämme tietoa useisiin tarkoituksiin, mukaan lukien:

  • Ylläpitää, hallita, kehittää, muokata ja laajentaa verkkosivustoamme
  • Tilastojen kerääminen, jotta voimme tarjota parempia palveluja ja / tai tarjouksia sekä ymmärtää ja analysoida verkkosivustomme kävijöiden käyttäytymistä
  • Tunnistaa sinut puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla
  • Kun lähetät sinulle tietoja ja pyydät palautetta palveluistamme
  • Petosten estämiseksi ja verkkosivustomme suojaamiseksi
  • Antaaksemme meille yhteyden sinuun sosiaalisen median tilin kautta
  • Keskusteluhistorian lukemisen nopeuttamiseksi asiaankuuluvia neuvoja
  • Tavoitteena parantaa palvelumme laatua ja tarjota tehokkaampia selausratkaisuja
  • Kehittää uusia uusia tuotteita, palveluja tai parantaa niiden toimivuutta
  • Helpottaa ja nopeuttaa kanssakäymistä, kun otat meihin yhteyttä
  • Muihin tarkoituksiin: esim. analysoida tietoja, tutkia trendejä ja arvioida mainoskampanjoidemme tehokkuutta.

Missä tapauksissa voimme jakaa tietojasi

  • Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi omistajuuden vaihdon, sulautumisen, myynnin, rahoituksen tai liiketoiminnan hankinnan yhteydessä. Ilmoitamme sinulle henkilötietojesi siirtämisestä ja siitä, että heihin sovelletaan toisen tietosuojakäytännön säännöksiä.
  • Meidän on paljastettava henkilökohtaiset tietosi, jos laki sitä vaatii. Voimme myös paljastaa tietosi vilpittömässä mielessä laillisten velvoitteidemme noudattamiseksi, oikeuksiemme tai omaisuutemme suojaamiseksi, palvelumme käyttöön liittyvien mahdollisten rikkomusten estämiseksi ja käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietojasi sovellettavan lain noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja lainmukaisten sopimusten ja käytäntöjen noudattamiseksi.

Yhtiö ylläpitää myös lokitiedostoja sisäistä analyysiä varten. Lokitiedostoja säilytetään yleensä lyhyempi ajanjakso, ellei tietoja käytetä turvallisuuden parantamiseen tai palvelumme toimivuuden parantamiseen tai ellei meitä lain mukaan tarvitse säilyttää kyseisiä tietoja pidemmän aikaa.


Oikeutesi suojata tietojasi

Sinulla on aina oikeus olla jakamatta tietojasi kanssamme tietäen, että tämä voi vaikuttaa kokemukseesi verkkosivustollamme. Jos päätät olla jakamatta tietojasi kanssamme, emme kohtele sinua epäedullisemmin. Kun annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ymmärrät, että keräämme, säilytämme, käytämme ja luovutamme niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Sinulla on oikeus pyytää tietoja sinusta kerätyistä tiedoista.

Kun saamme henkilötietojasi kolmannelta osapuolelta, suojaamme ne tämän tietosuojakäytännön ja Viron tasavallan lain mukaisesti. Jakamalla kolmannen osapuolen tietoja hyväksyt, että sinulla on myös oikeus ja lupa tehdä niin.

Vaikka olisit aiemmin suostunut jakamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi kanssamme markkinointitarkoituksiin, pidätät oikeuden muuttaa mielesi milloin tahansa. Sinulla on aina oikeus olla ottamatta meihin yhteyttä ja pyytää, että poistamme tietosi tietokannoistamme. Aika ajoin voimme pyytää sinulta myös tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Jos huomaat, että keräämämme tiedot sinusta ovat virheellisiä, vanhentuneita, epätäydellisiä, epäolennaisia ​​tai harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: info@stereomeedia.ee. Pyrimme korjaamaan virheelliset, puutteelliset, harhaanjohtavat tai vanhentuneet tiedot.

Jos uskot, että olemme rikkoneet sovellettavia tietosuojalakia, ja haluaisit tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä käyttämällä tässä asiakirjassa olevia yhteystietoja ja toimita meille kaikki rikkomuksen yksityiskohdat. Tutkimme valituksesi välittömästi ja vastaamme sinulle kirjallisesti, esitämme tutkimuksen tulokset ja hahmotellaan vaiheet, joihin ryhdymme valituksesi ratkaisemiseksi. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä sääntelyviranomaiseen tai tietosuojaviranomaiseen.


GDPR: n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella sivun käyttäjällä on oikeus seuraaviin ehtoihin:

  • Käyttöoikeus – Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötiedoistasi.
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen – Sinulla on oikeus pyytää oikaisemaan tietoja, jotka ovat mielestäsi virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää täydentämään kaikkia tietoja, joiden uskot olevan puutteellisia.
  • Oikeus poistaa – tietyin ehdoin sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista.
  • Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä – tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi käytön rajoitusta.
  • Oikeus kyseenalaistaa henkilötietojen käyttö – tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus kyseenalaistaa henkilötietojesi käyttö.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen – tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme kerätyt tiedot kolmannelle osapuolelle tai suoraan sinulle.

Tietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta pidä mielessä, että mikään tapa vaihtaa tietoja Internetin tai sähköisen tallennustavan kautta ei ole 100% turvallista. Vaikka teemme kaikkemme tietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Stereo Meedia OY toteuttaa kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön ja Viron tasavallan lainsäädännön mukaisesti. Tietojasi ei siirretä mihinkään organisaatioon tai maahan, ellei siihen ole perusteltua syytä ja tietojesi turvallisuus taataan.


Linkittäminen muihin verkkosivustoihin

Sivustoltamme voi löytää linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät kuulu meille. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Kehotamme sinua tarkistamaan vierailemiesi sivustojen tietosuojakäytännöt.

Meillä ei ole määräysvaltaa kolmansien osapuolten sivustoissa, emmekä ota vastuuta niiden sisällöstä, tietosuojakäytännöstä, tarjotuista palveluista tai muutoin.